Maittavat ruokahetket

Maittavat ruokahetket

Maittavat ruokahetket

Maittavat ruokahetket

Maittavat ruokahetket

Villa Jämin vieraat otetaan halutessa vastaan tervetulokahveilla esim. tuoreiden leivonnaisten ja täytettyjen sämpylöiden kera.

Meillä on aina vieraille tarjolla hedelmiä, kahvi/tee, mehua ja vichyä nonstoppina, jotka antavat puhtia päivän kokouksiin ja toimintoihin.

Maittava lounas sekä välipalat pitävät koneet käynnissä. Villan illallinen, todellinen täyttymys joka varmasti kruunaa päivän!!

Jämin alueen emännät ja kokit valmistavat ateriat suurella sydämellä. Panostamme kotimaisiin raaka-aineisiin ja käytämme lähialueen tuottajia.

villa jämin Ménut

Lähitilojen ja –luonnon laadukkaat raaka-aineet maistuvat Villa Jämin menuissa. Paikallinen monipuolinen alkutuotanto sekä metsästä kerättävät herkut ovat antaneet inspiraation konstailemattoman, puhtaiden makujen menujen suunnitteluun.  

Otamme huomioon tilauksen yhteydessä ilmoitetut erityisruokavaliot ja suunnittelemme myös täysin toiveidenne mukaiset menukokonaisuudet. 

Aamu- ja iltapalojen tilaus onnistuu ainoastaan, mikäli tilaatte myös joko lounaan tai päivällisen. Tilausten henkilömäärä ja erityisruokavaliot tulee ilmoittaa 7 päivää ennen tilaisuuttanne. Villa Jämin menuissa minimilaskutusmäärä on 10 henkilöä. Menut toimitetaan mökille astioineen ja noudamme astiat likaisina pois. Hinnat sis. alv:n 14 %.

Tutustu tarjontaan ja valitse tilaisuuteesi sopivat vaihtoehdot!  

Villa Jämissä katettuna:

  • aamiaiset
  • lounaat
  • päivälliset
  • illalliset
  • iltapalat

 

Päivällis- ja illallisménut:

Voit valita mieleisesi ménun oheisesta linkistä

 

Tiedustelut & varaukset

Sijaintimme kartalla

Jämintie 637, 38800 JÄMIJÄRVI

Klikkaa karttaa avataksesi Google Mapsin

Ota yhteyttä

0400 810 350

villajami@villajami.fi

Villa Jämi on mukana Jämi Maat -yritysryhmähankkeessa, joka saa rahoitusta markkinointiin Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Leader Pohjois-Satakunnan kautta.