Villa Jämi

Luxus-huvila Satakunnan Lapissa

 

Villa Jämi

Ylellisiin hemmotteluhetkiin

Villa Jämi on yksi Suomen upeimmista vuokrakohteista Pohjois-Satakunnassa Jämijärven kupeessa aivan Jämin ytimessä, hiihtostadionin vieressä.

Upeat loma- ja edustuskäyttöön soveltuvat 350 m2 tilat täyttävät vaativammankin vieraan toiveet.

Villa Jämi on aidosti loistelias. Korkealuokkainen varustus kolmessa kerroksessa ja näyttävät yksityiskohdat takaavat viihtyvyyden. Maanalle louhittu Holvikivi –savusauna tuo kuninkaallisen olon. Ja koska vaihtelu virkistää, kannattaa kokea myös hiki- ja höyrysaunan upea tunnelma. Löylyjen välissä tai niiden päätteeksi voit esimerkiksi rentoutua komeassa Aqua Spa:n lämminvesi –poreessa tai katsella Jämin henkeäsalpaavia harjumaisemia kolmannen kerroksen loistavalta näköalaterassilta. Sieltä voit suunnata vaikkapa takka- ja baarihuoneen loimuun lämmittelemään. Illallinen tilavassa ruokahuoneessa viimeistelee nautinnon. 

Mielenkiintoinen desing ja tinkimätön laatu...Meillä Villassa suomalaisuus täyttää huvilamme mm. Honkatalot, Lumon, Pukkila, Puustelli, Koskisen Oy, Pohjanmaan kaluste, Finlayson, Iittala-Arabia

Jämillä luonto ja desing kohtaavat.

Monipuolisia aktiviteetteja

Kuntopyöräilyn jälkeen voit rientää testaamaan tarkkuuttasi Eko Aims kivääriradalle ja sen jälkeen on jo eväät Darts –kisassa menestymiseen. Oman elämän räikköset ja latvalat voivat testata kaasujalan herkkyyttä GT-5 ajosimulaattorissa. Jos on tunne, että kaiken tämän jälkeen on kroppa vähän jumissa niin talon fysioterapeutit laittavat sinut taas juhlakuntoon.

Kolmen saunan SPA

Villan loistelias Spa takaa onnistuneelle päivälle lopullisen luxuksen.

  • Spa koostuu kymmenen saunojan hiki-saunasta, isosta aromaattisesta höyrysaunasta, maan alle louhitusta Holvikivi –savusaunasta sekä lämminvesi –ulkoporealtaasta.
  • Lempeästä ja kolmesta erilaisesta saunakokemuksesta pääsee kerralla nauttimaan jopa kolmekymmentä saunojaa. Ulkoporealtaassa tilaa on kymmenelle henkilölle.
  • Hikisaunan äänentoistojärjestelmä laittaa tarvittaessa lauteet pomppimaan…
  • Höyrysaunan eukalyptus –tuoksussa arki unohtuu

Savusaunan ison kiuas-sydämen hönkäys lumoaa jokaisen saunojan.

Spa osaston pukeutumistilat on jaettu käytännöllisesti pukeutumis- ja meikkaushuoneisiin, näin miehille ja naisille saadaan tarvittaessa omat tilat.

Iso takkahuone soveltuu loistavasti saunan jälkeiseen rentoon oleskeluun ja seurusteluun. Baarissa kylmät juomat odottavat ottajaansa. Span iso lasitettu vilvoitteluterassi ja terassilämmittimen tuoma tunnelma toimivat vuoden jokaisena hetkenä.


Katso kuvagalleria »

 

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...

Villa Jämi on mukana Jämi Maat -yritysryhmähankkeessa, joka saa rahoitusta markkinointiin Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Leader Pohjois-Satakunnan kautta.

Leader-logo RGB

maaseuturahasto lippu ja tunnuslause

Kuvagalleriat

Video