Maittavat ruokahetket

Villa Jämin vieraat otetaan vastaan aina tervetulokahveilla esim. tuoreiden leivonnaisten ja täytettyjen sämpylöiden kera.

Meillä on aina vieraille tarjolla hedelmiä, kahvi/tee, mehua ja vichyä nonstoppina, jotka antavat puhtia päivän kokouksiin ja toimintoihin.

Maittava lounas sekä välipalat pitävät koneet käynnissä. Villan illallinen, todellinen täyttymys joka varmasti kruunaa päivän!!

Jämin alueen emännät ja kokit valmistavat ateriat suurella sydämellä. Panostamme kotimaisiin raaka-aineisiin ja käytämme lähialueen tuottajia.


Lomahotelli Jämissä lounasbufee joka päivä:

  • a´la carte
  • pizzat
  • hampurilaiset
  • A-oikeudet

Jämin Elämyskota antaa tunnelmallisen paikan ruokailuihin ja illanviettoihin, max n. 50 henkilöä. Kotaruokailuun tarjolla useita ménu vaihtoehtoja

Ménut

Ruuat ovat aina vähälaktoosisia (tarvittaessa laktoosittomia) ja otamme aina huomioon erityisruokavaliot. Leivät, levitteet ja juomat (maito, kotikalja, mehu, vesi, kahvi, tee) sisältyvät ménuihin.

 

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...

Villa Jämi on mukana Jämi Maat -yritysryhmähankkeessa, joka saa rahoitusta markkinointiin Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Leader Pohjois-Satakunnan kautta.

Leader-logo RGB

maaseuturahasto lippu ja tunnuslause

Kuvagalleriat

Video